Over mij

Mijn naam is Wannes Huijben, geboren in 1978, getrouwd met Bo en de vader van drie prachtige dochters. We wonen in Gorinchem, maar mijn “roots” liggen in Brabant en Dordrecht.

Werkervaring

Na circa 10 jaar ervaring bij de politie in Rotterdam en 5 jaar te hebben gewerkt als trainer/weerbaarheidscoach van jongeren heb ik de laatste jaren gewerkt als manager.

In de periode bij de politie heb ik bij diverse processen gewerkt, maar voornamelijk als wijkagent (brigadier van politie) in Kralingen-Crooswijk. Het sociale aspect, midden in een dynamische wijk met ruim 150 nationaliteiten met alle (multi)culturele en diverse achtergronden, maakte voor mij het werk alleen maar mooier.

Ik heb hierdoor een brede ervaring opgedaan in conflictbemiddeling maar ook rondom de omgang met allerlei verschillende mensen, hun achtergronden, gewoonten, culturen en alles wat hierbij komt kijken.

Ervaring met jeugdproblematiek

Door mijn grote affiniteit met jeugd en jeugdproblematiek heb ik niet alleen een goed netwerk opgebouwd maar ook geleerd hoe om te gaan met jongeren.

Als kind van gescheiden ouders (in mijn geval ook KOPP*) kan ik me erg goed inleven in hun leefwereld en problemen.

Opleidingen

Ik heb mijn basisopleiding tot MfN registermediator gevolgd bij de Academie voor Mediationopleidingen te Arnhem en deze succesvol afgerond. Ik ben daarnaast full-certified ADR mediator, conflictcoach en onderhandelaar.

Tevens heb ik bij de Academie de opleiding en accreditatie Familiemediation behaald. Hierdoor ben ik in andere bewoording scheidingsexpert en kan ik vrijwel alles voor jullie regelen, zowel preventief als jullie vastlopen in je relatie, maar ook rondom de gehele mentale begeleiding, praktisch en financieel waarbij ik graag gebruik maak van experts binnen mijn netwerk zodat jullie kunnen kiezen en het beste advies krijgen (bv. hypotheekadviseurs, fiscalisten, enz..).

Graag schud ik u binnenkort persoonlijk de hand en kunnen we elkaar uitgebreider spreken tijdens een gratis kennismakingsgesprek!

*KOPP = Kind van Ouders met Psychische Problemen